Romica Prihor

Cum adaugi continut media, schimba soneria, backup si multe altele pe Ios fara iTunes.

Cum adaugi continut media, pe Ios fara iTunes.


M-am decis azi sa fac acest articol pentru ca nu de multe ori am auzit cum ca iTunes este greoi de utilizat si pierd mult timp pentru a pune sau a sterge niste banale sau mai putin banale, fisiere media asteptand sa se sincronizeze, etc etc. Aplicatia care o prezint azi face mult mai multe de atat, si se numeste 3uTools.
3uTools este un program destinat proprietarilor de iPhone/iPad, si vine cu o mare varietate de instrumente utile.

Acest program poate fi instalat pe computerul dvs. extrem de usor, deoarece nu necesita o configuratie suplimentara din partea dvs. În orice caz ca 3uTools sa functioneze, aveti nevoie sa fie instalat si ultima versiune de iTunes. 3uTools dispune de o interfata care cuprinde foarte multe functii integrate într-un mod elegant, astfel încât sa le puteti accesa cu usurinta.
3uTools sustine ca este cel mai eficient utilitar iOS si instrument de gestionare a datelor disponibile în prezent. Nu pot comenta veridicitatea acestei afirmatii, însa face usor gestionarea aplicatiilor, a fotografiilor, a muzicii, a tonurilor de apel si a altor fisiere multimedia.
De asemenea, puteti vedea dispozitivele iOS cu diferite stari, inclusiv starea blocarii, jailbreak, activare, viata bateriei, etc. 3uTools de asemenea va ofera informatii detaliate iOS si iDevice.
În plus, puteti face jailbreak dispozitivuli iOS într-un mod confortabil daca doriti sa deblocati o serie de capabilitati suplimentare si utile. Operatie simpla, facând clic pe functia corespunzatoare, selectând firmware-ul adecvat si urmând instructiunile de interfata. Pentru cei care nu vor sa mai faca upgrade de firmware, pot bloca acest lucru tot din interfata aplicatiei, si device-ul vostru nu o sa va mai deranjeze cu notificare de update firmware, acest lucru ramanand inghetat la firmware-ul existent. 
Cu aceasta aplicatie puteti pune melodia preferata ca ton de apel extrem de simplu, doar cu drag and drop in tab-ul ringtones, bine inteles aceasta sa fie in format m4r. Daca nu aveti melodia in acest format, nimic mai simplu, tot aceasta aplicatie este dotata si cu un convertor audio care va poate converti un mp3 sau alt format, in unul m4r.
3uTools mai vine cu o colectie de caracteristici diferite pentru utilizatorii dispozitivelor iOS,, cum ar fi: gestionarea icoanelor, dispozitivele de curatare a gunoiului, migrarea datelor, copie de rezerva a datelor, un tool de tonuri de apel, convertoarele video si stergerea icoanelor nevalide. De asemenea, aveti o caracteristica la îndemâna pentru update-ul firmware-ului disponibil pentru dispozitivele iOS si accepta flash în mod normal, DFU si modul de recuperare (recovery mode).
Aplicatia 3uTools mai are de asemenea un magazin online, unde veti gasi diverse aplicatii, tonuri de apel si imagini de fundal pentru descarcare si instalare gratuit.

Observatie.

La prima operatiune de copiere cu Drag and drop facuta pe iPhone (de exemplu copierea in iDevice a unei poze) o sa va apara o fereastra cu instalarea aceleasi aplicatii si pe iPhone afisind pe PC si mai apoi si pe display-ul telefonului un pop up la care voi trebuie sa validati cu da. Dupa care intrati in aplicatia proaspat imstalata pe iDevice si acceptati ca aplicatia sa acceseze pozele. Operatia asta se face doar prima data, la prima conectare a iDevice-ului cu PC-ul.
Asa arata fereastra pop up pe PC.




             Descarca iTunes.
     
         Descarca 3uTools.   

   

Niciun comentariu: