Romica Prihor

Intretine si repara windows-ul- FixWin for Windows 10 v10.0FixWin este un program pentru intretinerea si repararea noului Windows 10.

Daca WIndows 10 vi se pare prea nou si complicat sau nu aveti cunostiinte tehnice pentru a repara unele din probleme ce pot apare la acest sistem, atunci FixWin este programul de care aveti nevoie. FixWon este o aplicatie portabila, deci nu necesita instalare.FixWin for Windows 10 are o interfata intuitiva impartita in 6 tab-uri dupa cum urmeaza:
Dacă nu sunteți mulțumit de ideea de a face clic pe un buton pentru a remedia o problemă automat, FixWin 10 vă poate ajuta să remediați problema manual. Trebuie doar să dați clic pe pictograma de ajutor de lângă remediere și vi se vor oferi instrucțiuni despre cum să efectuați manual remedierea.
1. File Explorer - repara probleme legate de navigare in fisiere si foldere2. Internet & Connectivity - repara problemele legate de conexiunea la internet3. Windows 10 - repara anumite probleme specifice pentru Windows 10, dupa upgrade (aplicatiile nu pornesc, wi-fi-ul nu functioneaza, documentele office nu se deschid, nu functioneaza Start Menu, etc.).4. System Tools - repara anumite utilitare din sistem ce nu functioneaza.5. Troubleshooters - ofera link-uri de download catre cele mai noi utilitare de reparare oferite de Microsoft.6. Additional Fixes - ofera reparatii pentru alte probleme din Windows 10.                                         DESCARCA APLICATIA DE AICI.
Niciun comentariu: