Romica Prihor

Cum resetezi un device Xiaomi cu Cont Mi daca ai uitat parola..

Deblocare Xiaomi.


Nu stiu cati dintre voi stiu dar device-urile de la Xiaomi sunt ca si cele cu Ios, foarte bine securizate, odata ce a fost activat cu un Cont Mi este foarte greu sa-l scoti chiar si cu hard reset pentru ca o sa va ceara sa intruduceti contul Mi si parola, iar pentru cei mai putin cunoscatori chiar imposibil. In ziua de azi majoritatea dintre noi sa avem nenumarate conturi pe fel de fel de platforme si la un moment dat putem uita sau sa pierdem folderul (parolat) cu toate parolele noastre de la diferite conturi, sau unii noteaza parolele intro agenda, dar si acea agenda nu este sigura.

Asa ca astazi am zis sa va prezint un soft care poate sterge/dezactiva acest cont pentru a ne folosi in continoare device-ul nostru Xiaomi.
Softul se numeste Mi Account Unlock Tool si ne poate face telefonul din nou utilizabil.
Credeți-mă că este o metodă simplă și finală de ocolire a contului Mi Cloud fără a anula garanția telefonului. În caz contrar, trebuie să mergi la centrul de service pentru a recupera telefonul tău blocat în contul MI.

Utilitarul Mi Account Unlock Tool suportă Windows 7, Windows 8 / 8.1 și Windows 10 pe [32Bit / 64 Bit]. Utilitarul de deblocare a contului este un singur instrument care vă permite să eliminați sau să ocoliți blocarea pe telefoanele Xiaomi cu procesoare de la qualcomm (pe astea am incercat eu). La fel ca și instrumentul foarte util de bypass al contului Mi dacă ați uitat id-ul dvs. de cont MI sau ID-ul cloud Mi. 

De retinut:

Odata deschis acest utilitar si ati conectat telefonul vostru este recomandat sa asteptati cateva minute pentru ca windows-ul sa aiba timp sa descarce driverii pentru telefon. In caz ca windows-ul vostru nu le descarca automat urmati pasii din videoul de mai jos pentru instalarea manuala a driver-lor.

Pasii de deblocare sunt foarte simpli de urmat. 

Cu dispozitivul oprit apăsați și mențineți apăsat butonul de volumului + si buton de pornire in acelasi timp. În momentul in care dispozitivul afișează sigla Mi eliberati butonul de pornire. Nu eliberați butonul de creștere a volumului.
Când dispozitivul care afișează modul PC / Modul de recuperare eliberează butonul Volum. (vezi foto).



Acum deschideti softul de deblocare Mi Account Unlock Tool si conectati telefonul.


Prima data faceți clic pe butonul " Informații " pentru a citi informațiile despre dispozitiv. Dacă este capabil să citească informațiile dvs., înseamnă că dispozitivul este conectat corect.


Urmatorul buton este Disseble Mi Account pentru a dezactiva contul Mi.
Acum, apăsați butonul " Bypass Mi Account " pentru a ocoli securitatea contului Mi.
Așteptați să se finalizeze procesul de by-pass al contului Mi. Este posibil să dureze câteva minute pentru a termina sarcina. Dupa ce softul a terminat procesul de deblocare telefonul se va restarta moment in care il puteti deconecta de la PC urmand ca de aici incolo sa-l configurati ca si pe un telefon aflat la prima pornire dupa ce este scos din cutie.

Descarca softul Mi Account Unlock Tool.


                                                                         

Aici aveti si un video demo pentru o exemplificare mai clara.                            





8 comentarii:

Unknown spunea...

Buna ziua,
Detin un telefon Xiaomi Note4X si am o nelamurire,cum pot salva agenda telefonica pe sim.

Va multumesc

Doza de IT si Tehnologie. spunea...

Intra in setari/aplicatii sistem/contacte, si acolo ai sa gasesti obtiunea de import-export contacte.

pinky spunea...

Buna seara,
Am urmat exact pasii descrisi si totusi dupa configurarea clasica de la finalul walktrough ului imi cere parola de la mi cloud. Care ar putea fi problema?
Singura 'problema' sesizata a fost ca in timp ce telefonul intra in sistem, pe pc mi a aparut ca nu a gasit drivers updates cu toate ca initial au fost ok. Ce as putea sa mai fac? In afara faptului ca stau si ma uit la telefon cat de simpatic este :)
Multumesc frumos.

Doza de IT si Tehnologie. spunea...

In primul rand nu mi-ai spus despre ce model este vorba, si eu totusi cred ca ceva nu ai facut cum trebuie ori driverele nu s au instalat cum trebuie. Dupa orice instalare de driver este necesar si un restart al PC-ului. Totusi Eu am aplicat cu succes aceasta metoda pe un Xiaomi Mi5 si totul a decurs fara probleme. Poti incerca metoda din clipul pus mai jos de mine si vezi ca in descrierea clipului ai si utilitarele de care ai nevoie.
https://www.youtube.com/watch?v=768WZJrDePQ&t=104s

pinky spunea...

Mi am prins urechile in toate tools urile, intrebare (mai mult rugaminte)..stiti cumva vreun centru/service gsm in Bucuresti unde as putea sa-l duc? Am sunat inclusiv la cel.ro(de unde a fost acjizitoonat cu factura) si...fara succes..

Multumesc anticipat.

Doza de IT si Tehnologie. spunea...

Din pacate nu sunt din Bucuresti si nu pot recomanda un service daca nu cunosc. Dar daca studiezi cu mai multa atentie acel clip, ai sa te descurci ca si cel din videoclip. Ca doar persoana din videoclip nu o fi robot iar tu un simplu om sa nu poti reusi.

Unknown spunea...

Bună ziua. Am și eu un xiaomi mi 8 lite și are contul de mi cu parola și un nr de telefon pe care nu îl știu.
Merge sa scot contul cu acest program ???
Mulțumesc anticipat

Doza de IT si Tehnologie. spunea...

Din pacate acest tutorial este facut in 2017, deci se aplica pe telefoanele si versiunile de andoid pana in 2017. Acum nu sunt in tara si nu prea am timp sa mai fac tutoriale actualizate, cum o sa am timpul disponibil o sa fac alt articol/tutorial de actualitate.