Romica Prihor

Trimite fisiere fara limita de dimensiune la o viteza mare, fara a depinde de viteza ta de upload.

Transfer fisiere.


De multe ori am vrut sa trimitem fisiere mari cuiva dar daca acel fisier/folder/arhiva era de 20 Gb sa spunem, si trebuia sa asteptam o vesnicie ca acel fisier sa se termine de descarcat, pentru ca mai toate site-urile care ofera acest serviciu de transfer depind de viteza noastra de upload. Degeaba acel serviciu online cum este reep.io de exemplu care este unul printre cele mai bune servicii de transfer pentru ca nu se foloseste de alte mijloace decat transfer de la browser la browser si nu lasa urme pe nu stiu ce servere.



Dar si acest reep.io este limitat de viteza voastra de upload (daca este mica), deci in concluzie tot trebuie sa asteptati foarte mult.



Astazi am sa va prezint o aplicatie de transfer fisiere gratuita care nu are limite la dimensiunea fisierelor si la numarul lor, nu trebuie sa va faceti nici un cont, puteti sa trimiteti fisierele in mod anonim. Fisierele se transmit direct din PC-ul vostru in PC-ul destinatarului fara a se mai incarca pe vreun site de sharing si care sa-l retina pe server nustiu cat timp, deci nu mai trebuie sa asteptati dupa viteza voastra de upload, transferul facindu-se direct din PC in PC si bine securizat. Cel care descarca fisierul trimis de voi are nevoie de unul din browserele Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera sau Vivaldi. Internet explorer sau Microsoft Edge nu sunt acceptate momentan. Aplicatia suporta Windows 7, 8.1 si 10. 
Aplicatia despre care este in discutie se numeste O&O FileDirect.
Asa va arata fereastra de download la persoana care copie lnk-ul si il introduce in bara de adrese al unui browser din cele compatibile mentionate mai sus.



Aplicatia este extrem de simplu de utilizat, voi nu trebuie decat sa aruncati fisierul in interiorul ferestrei aplicatiei cu drag and drop iar dupa aia copiati link-ul generat de aplicatie urmand sa-l trimiteti persoanei in cauza pentru descarcare.



 Din aplicatie puteti trimite direct fisierul fara a mai copia link-ul manual pe Email, Fecebook, Twitter sau Google Plus.Totodata puteti limita numarul de zile, numarul de download-uri sau sa-l lasati pe default nelimitat, de asemenea daca doriti puteti pune si o parola dar in cazul de fata nu este nevoie acest lucru.
Singurul dezavantaj daca pot sa spun asa, este ca pe timpul transfer-ului/descarcarii nu trebuie sa inchideti aplicatia, dar dupa cum v-am spus asta tine si de securitatea si siguranta fisierelor trimise, odata inchisa aplicatia nimeni nu mai poate descarca.

Cam asta a fost prezentarea si utilitatea acestei aplicatii minune, daca pot spune asa.

Link de descarcare: O&O FileDirect.

Aici aveti un mic video cu procedurile de utilizare a acestei aplicatii incepand cu un mic test de viteza comparativ intre acel serviciu de care v-am spus mai sus (reep.io) si aceasta aplicatie O&O FileDirect.



          

Niciun comentariu: