Romica Prihor

Editeaza pozele online cu "Pixlr Expres".


Deseori apare nevoia de a edita o imagine online  rapid, fără a instala  programe voluminoase pe calculator, programe compuse cu o mulţime de setări şi deseori contra plată.  Din fericire la moment sunt o mulţime de posibilităţi de a redacta imagini online din browser care pe deplin pot să corespundă cu necesităţile voastre. Mai jos vă prezint una din cele mai bune (dupa parerea mea) programe de modificat poze online gratis, aplicaţie online de editarea a imaginilor direct din browser.




Pixlr


Pixlr Editor, unul din cel mai multifuncţional editor disponibil online, oferă posibilitatea de a se adânci pe deplin în editarea pozelor. Pixlr asigură un mediu de editare complet, care aminteşte Photoshop – ul şi  Pixelmator – ul.  Dispune de o bară de instrumente principală şi de palete ca „Navigator”, „History”, şi cel mai important „Layers”.

Meniul vertical de sus conţine elemente de control şi setări, ca filtre, transformări, şi deformări. Şi asta nu e tot, editorul este accesibil în 25 de limbi. Elegantul program online este rapid şi fără costuri si poate fi folosit chiar şi în reţeleua de la domiciliu. Programul funcţionează în cadrul său propriu de aplicare şi salvează imaginile atât în propriul său format  cât şi în alte patru formate universale inclusiv TIFF, cu posibilitate de a le posta în libraria reţelelei sociale sau direct pe hard drive.

Aveţi nevoie de o editare rapidă? Nimic mai simplu. Deschideţi imaginea în Pixlr Express care oferă o experienţă complect diferită, şapte taburi  care vă dirijează în jurul unei interfeţe bazată pe slidere care nu necesită cunoştinţe mari în editarea imaginilor. Instrumentul Express oferă elemente de modificare de bază pentru controlul  expunerii, de ascuţire şi decupare, se pune accentul pe efecte speciale cum ar fi schimbarea de înclinare şi îmbunătăţire filtru.

Restul va las pe voi sa descoperiti multitudunea de functi extrem de bogate.





Niciun comentariu: