Romica Prihor

Acceseaza pc-ul de la distanta cu "AeroAdmin" mai light ca "Team Viewer"



A avea acces la un computer de la distanță permite, printre altele, repararea dacă aveți o problemă de software sau de lucru de la domiciliu prin accesarea datelor stocate la birou. Astăzi, datorită conexiunilor la Internet bune disponibile, cu o lățime mai mult decât suficient de bandă și programe de grație de acces la distanță , acesta este foarte ușor de a conecta două computere și urmăriți desktop la distanță, care interacționează ca și cum tu ești în față. Un exemplu de instrument de desktop la distanță pentru Windows este Aeroadmin , este remarcat pentru ușurința de utilizare și nu necesită nici o configurare.


În primul rând, Aeroadmin este un program exclusiv pentru Windows . El funcționează cu aproape toate versiunile (începând cu 2003, inclusiv Windows 10), este liber și nu necesită instalare: deschideți și gata. Atunci când este deschis pentru prima dată, veți vedea că aspectul său este similar cu alte instrumente desktop la distanță pentru Windows ca , de exemplu, LogMeIn sau TeamViewer  

Softul, de asemenea , indică faptul că conexiunea este securizată, folosind pentru aceasta criptare AES și RSA.


Tutorial de folosire:


Pasul 1:
După ce ați descărcat programul și l-ați deschis o să vedeți acolo un ID, exact ca la Team Viewer. ID-ul respectiv îl comunicați adminului.

Acest program nu necesită parolă. În momentul în care adminul o să se conecteze la ID-ul vostru o să vă ceară să-i dați acces.



Pasul 2:
O să vă apară o nouă fereastră de îndată ce adminul a dat să se conecteze la calculatorul vostru. Pentru a-i da acces faceți click pe Accept.

Pasul 3:
După ce adminul s-a conectat la calculator o să vă dispară wallpaperul (ca pe Team Viewer) și adminul va putea controla calculatorul.

Asta a fost tot.

AeroAdmin Pro și Contra


Cu toate că unele caracteristici populare nu sunt incluse, AeroAdmin are beneficiile sale:

Pro-uri:
100% gratuit pentru uz personal și de uz comercial.
Perfect pentru sprijin spontan.
Transfer de fișier.
Suportă trimiterea de comenzi rapide de la tastatură personalizate.
Conexiunile sunt securizate cu AES și criptarea RSA
Se ajustează automat pentru cea mai bună viteză și calitate.
Poate fi configurat pentru accesul nesupravegheat.
Suportă sincronizarea clipboard.
Complet portabil astfel încât nu este necesar să instalați.

Contra:
Nu există opțiuni de chat.
Imprimare la distanță nu este acceptată.

                         
                             Link Descarcare:  AeroAdmin

Niciun comentariu: