Romica Prihor

Cum unesti doua pagini de Facebook intr-una singura [Merge Facebook Pages]

Întâi de toate, cele două pagini de Facebook pe care vreți să le uniți trebuie să reprezinte același lucru (companie, persoană publică, celebritate, etc.) și să aibă nume similare

Daca sunteti adiministratorul a doua pagini de Facebook (Facebook Pages) care au acelasi profil de interes (de exemplu doua pagini pe care se scriu aceleasi lucruri), atunci aveti posibilitatea sa le uniti / combinati intr-una singura. Optiunea “Merge Facebook Pages” este valabila numai pentru paginile de Facebook care reprezinta acelasi lucru si au nume similare.

Există totuși câteva aspecte importante de care trebuie să țineți cont înainte să uniți două pagini. Acest procedeu va uni toate like-urile și check-in-urile ale celor două pagini, însă restul conținutului (postări, poze, etc) va fi șters de pe pagina pe care nu doriți s-o mai păstrați.


Unirea paginilor nu este un proces reversibil, așa că sunteți sfătuiți să vă gândiți de două ori înainte să o realizați. 


Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a verifica daca aveti in administrare pagini de Facebook eligibile pentru a fi unite:

1. Accesati URL-ul: facebook.com/pages/merge

2. Introduceti parola contului de Facebook si selectati din meniul dropdown paginile Facebook pe care doriti sa le uniti intr-una singura. Merge Duplicate Pages.

                                       Merge Duplicate Facebook Pages

3. Daca paginile selectate pot fi combinate, o sa apara butonul de confirmare.

4. Alegeti pagina pe care doriti sa o mentineti (in care va fi inclusa  pagina care doriti sa dispara) Numarul de like-uri al celor doua pagini va fi acumulat.

In cazul in care cele doua pagini selectate de dumneavoastra nu pot fi combinate, o sa apara mesajul “Pages Cannot be Merged“. Asta inseamna ca cele doua pagini nu au acelasi nume si nu sunt eligibile pentru a fi unite intr-una singura. Totusi mai exista o solutie de a fuziona cele doua pagini. Contactati suportul Facebook, iar daca cererea dvs. va fi acceptata cele doua pagini vor putea fi unite.Niciun comentariu: