Romica Prihor

Mai multe conturi Facebook/WhatsApp/Instagram etc. simultan, pe același telefon/tableta.

Parallel Space.

Astăzi o să va arat cum putem folosi două conturi de Instagram, WhatsApp sau Facebook, și conturi multiple de orice joc online, simultan pe același telefon sau tabletă.

Parallel Space, ca despre ea este vorba, este o aplicație Android care vă permit să rulați mai multe conturi de orice aplicație simultan pe acelasi telefonul Android.

Doriți să utilizați un al doilea număr în WhatsApp? Este posibil (chiar și pe dispozitive cu suport pentru un singur cip SIM).  Toate acestea sunt posibile cu ajutorul acestei aplicatie Parallel Space din Google Play.


Facebook, WhatsApp sau alte aplicatii de socializare nu ne permite să ne logăm în aplicație cu mai mult de un cont.
Ei bine pentru a trece peste aceste neajunsuri, ne stă la dispoziție aplicația Parallel Space. Aceasta ne ajută să clonăm aplicațiile deja instalate însă atunci când deschidem pentru prima dată o aplicație clonată, aceasta se va comporta ca și cum nu a mai fost instalată pe device, ne vom putea loga cu un alt cont de Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram, în funcție de aplicația pe care am ales să o clonăm.
Aplicația Parallel Space poate fi folosită și de cei care folosesc conturi în jocuri sau vor să o ia de la zero cu un anumit joc dar nu vor să piardă scorul acumulat de pe contul cu care au început inițial jocul.
Aceasta aplicatie are si posibilitatea de a fi securizata cu parola, daca doriti lucrul asta.


După ce instalați aplicația Parallel Space, vă rugăm să urmați pasii pentru utilizarea aplicatiei.

Pasul 1
Deschideți aplicația Parallel Space și faceți clic pe pictograma din stânga de jos așa cum se arată în imaginea de mai jos.


Pasul 2
Faceți clic pe pictograma de aplicație BBM sau orice alta aplicație pe care doriți să o clonati, ​​dacă aplicația pe care doriți să o clonati nu apare, faceți clic pe Mai multe și acolo o sa gasiti aplicația pe care doriți să o clonati.


Pasul 3
Click pe aplicație pentru a o deschide si a va inregistra cu cel deal 2-leu cont.


Pasul 4
Pentru a crea o comandă rapidă de aplicație clonata , pur și simplu faceți clic și țineți apăsat pe o pictograma de aplicație, apoi trageți în partea din stânga-jos. (vezi imaginea de mai jos). Pictograma va apărea pe prima pagină a telefonului.


Pasul 5
Pictograma de aplicație va apărea pe prima pagină a telefonului așa cum se vede în imaginea de mai jos.



     Asta a fost tot. Succes.


Niciun comentariu: