Romica Prihor

Instaleaza/reinstaleaza sau cloneaza un sistem de operare cu WinToHDD.

WindToHDD.



 

 WindToHDD este un program gratuit pentru sistemele de operare care vă permite să instalați/reinstalați sau clonati un sistem de operare Windows fără a utiliza un USBStick/ CD, DVD. Această aplicație vine cu o interfață simplă, care afișează doar trei butoane pentru reinstalare, o nouă instalare și butonul care vă permite să clonați sistemul de operare.


A treia obtiune este foarte utila atunci cand, sa spunem ca vrem sa schimbam HDD-ul cu unul nou, si aici intervine clonarea sistemului de operare, sa avem exact cu tot cu setari, aplicatii instalate etc de pe vechiul HDD.


Dacă dați click pe unul dintre butoane, se va deschide o nouă interfață în care trebuie sa selectati fișierul ISO, dupa care unitatea unde doriți să instalați Windows-ul și înstrumentul va începe procesul de instalare/reinstalare a sistemului de operare.





Dupa apasarea butonului, programul mai intai creează o imagine WinPE după ce selectați partiția de destinație, necesită repornirea sistemului pentru a începe procesul de instalare/reinstalare sau clonare.


    DE RETINUT.


Pentru instalare și clonare necesită totuși o a doua partiție (pentru imaginea ISO) care trebuie să fie create cu ajutorul altor instrumente, de exemplu cu Windows Disk Management, înainte ca acestea sa pota fi folosite, sau mai simplu sau o unitate (HDD) externa.



              Link de descarcare. WindToHDD








Niciun comentariu: