Romica Prihor

Transfer de fisiere wireless intre device-ul Ios/Android si PC, folosind aplicatia "AirMore"

                        AirMore - Gestionarea datelor mobile fara                                                       cabluri,, doar wireless.


AirMore este un instrument cross platform, care vă permite să conectați dispozitivul vostru mobil cu Ios sau Abdroid  la PC fără fir (wireless).
Mai intai căutați acest instrument gratuit pe App Store sau Google Play. Apoi descărcați-l pe iPhone și Android. Aceasta aplicatie are si un player media incorporat, deci puteti playa direct din aplicatie nemaifiind nevoie sa intrati in player-ul stoc al telefonului.





Tot ce trebuie sa feceti este doar să introduceți in browser-ul vostru "web.airmore.com " dupa care dechide AirMore pe iPhone sau android și faceți clic pe scan pentru a scana codul QR si a va conecta. Device-ul vostru cu ios sau android trebuie sa fie în aceeași rețea Wi-Fi cu PC-ul înainte de scanare.
Odată conectat, puteți descărca imagini, muzică, clipuri video, documente și alte fișiere pe PC si invers.

Notă: Din cauza restricțiilor introduse de Apple pe sistemul iOS, operațiile care pot fi efectuate cu fișiere sunt oarecum limitate. In ciuda acestui fapt, Airmore oferă în continuare confort sporit în comparație cu sincronizarea cu fir prin iTunes .

Aceasta aplicatie functioneaza pe ios 9 sau mai nou si pe android 5.0 sau mai nou.

Cand o sa deschideti "web.airmore.com " in browser pagina o sa arate asa:


Dupa care deschide această aplicație "Airmore" de pe iPhone sau android. Puteți opta pentru a scana codul QR sau faceți clic pe  radar pentru a se conecta.
Dacă doriți să utilizați codul QR, apăsați "Scan pentru a conecta" de pe telefon.
Să presupunem că preferați să vă conectați la Radar, apăsați "Acceptare" de pe iPhone/android in momentul cand o sa apara o fereastra pup up ca in imaginea de mai jos.



Iar daca vreti sa va conectati prin scanarea codului QR intrati in aplicatie de pe telefon si apasati "Scan to connect" tinteste codul QR afișat pe browser-ul vostru AirMore în caseta de scanare.


Dupa ce v-ati conectat pagina din browser va arata asa:


Iar de aici totul este super simplu si intuitiv, ramanand sa alegeti meniul im si din care vreti sa faceti schimb de fisiere. Pentru documente fisiierele suportate de aplicatie sunt: PDF, Excel, Powerpoint, Word, TXT, ZIP..

Video demo.



Niciun comentariu: