Romica Prihor

*UC Browser* popular pe smartphone cu android/iOS, acum si pe PC-uri


UC Browser este un browser rapid si cu un consum de resurse foarte mic, in acelasi timp este si foarte popular pe tablete si smartphone-uri, care de acum este disponibil si pentru computerele cu Windows. 

UC Browser este un browser care a fost pana mai ieri complet proiectat inițial pentru Android.
UC Browser arată similar cu Google Chrome, cu caracteristici suplimentare si personalizare care la făcut atât de popular. El are opțiuni suplimentare cum ar fi UC WiFi gratuit care vă permite să partajați internet cu alte dispozitive mobile și altele. Aceasta este o opțiune unică adăugată în versiunea pentru PC. Desigur are implementat si AdBlock în versiunea desktop care permite utilizatorului să blocheze reclamele, astfel încât să puteți citi sau viziona conținut fără
anunțuri enervante. Utilizatorii pot folosi lista Adblock pentru a face acest lucru. Acest browser web acceptă extensiile Google Chrome, deci puteți descărca și instala extensia dvs. preferata din Chrome si in UC Browser, din magazinul web Chrome. UC Browser mai permite download-ul rapid al fisierelor dar si a clipurilor video.


Asa se poate descarca video sau audio cu UC Browser.





Functia Cloud Sync permite sincronizarea browser-ului indiferent de pe ce dispozitiv il utilizati. Astfel puteti utiliza bookmark-urile, site-urile preferate pe telefon, tableta sau PC ca de pe un singur dispozitiv.
Prin compresia datelor UC Browser asigura o navigare rapida chiar daca conexiunea vostra la net este una mai lenta.

Browser-ul poate fi personalizat in functie de dorintele voastre, pentru ca are inclus si un magazin de teme de unde puteti alge din multe teme pentru a-i schimba infatisarea, puteti instala extensii pentru a-l imbunatati si puteti seta combinatii de taste pentru a lucra rapid cu el. Fata de Chrome sau Mozilla nai are si alte functii noi care sunt foarte utile si interesante, dar va las pe voi sa le descoperiti singuri.


Cam asta ar fi diferenta consumului de resurse dintre UC Browser si Google Chrome.




Link de descarcare UC Browser.



Niciun comentariu: