Am vazut multe persoane care se plang pe diferite forumuri de specialitate cum ca si-au root-at telefonul cu fel de fel de aplicatii dubioase si dupa root telefoanele le functioneaza defectuos sau in cazuri si mai rele ca le-au fost sparte diferite conturi de mail, retele de socializare etc. De asta vin si spun, nu mai rootati telefoanele cu aplicatii fantoma, cel mai sigur root este prin flashuirea fisierului SuperSU din recovery.
Dar cum nu toata lumea stie sau nu vor prea multe complicatii pentru aceasta operatie, astazi am zis sa vin in ajutorul vostru cu un soft care face acest lucru in siguranta.
Softul se numeste Dr. Fone si are mult mai multe utilitati in afara de a roota un device.
Atentie, rootarea unui device duce la pierderea garantiei lui.
Dr.Fone pentru Android, este o soluție de recuperare capabilă pentru smartphone-urile Android. Acesta vă permite să recuperați datele șterse dn telefon si de pe cardurile SD din dispozitivele Android.
Cu Dr.Fone pentru Android poți recupera mesaje text/SMS și contacte; prelua fotografii, video, audio și documente care au fost pierdute din cauza anumitor situații, restaureaza la setările din fabrică, flashing ROM sau rootarea dispozitivului.
Dr.Fone pentru Android are o interfață ușor de utilizat, care poate fi navigarea de către utilizatori de toate nivelele de experienta. Este ușor și nu consuma resurse mari de sistem. În general, acest set de instrumente destul de util vă poate scoate din câteva situații limita atunci când vine vorba de recuperarea de date, root etc pentru dispozitivul dvs. Functioneaza chiar si pe telefoanele cu procesoare MediaTek (MTK).
Dr, Fone este disponibil si pentru Ios care difera putin ca si functii dar in mare este acelasi.
Deci sa incepem, pentru a roota un device urmariti ghidul de mai jos.
Ghid root device android.
Primul pas: Descarcati, instalați și lansați Dr.Fone. Alegeți opțiunea "Root" din caracteristicile toolkits.
2: Conectați dispozitivul Android la PC cu ajutorul cablului USB furnizat împreună cu dispozitivul. Daca vreti ca totul sa functioneze fara probleme, folositi cablul usb original.
Asigurați-vă că funcția de depanare USB (usb debugging) este activata pe dispozitivul in cauza. Acest lucru va face posibila conexiunea intre PC (Dr Fone) si dispozitivul vostru.
Odată ce conexiunea este asigurată, Dr.Fone Android Root vă identifică automat telefonul.
Faceți clic pe opțiunea Start pentru a continua cu root-ul.
3: De obicei, programul are nevoie de câteva minute pentru a detecta un dispozitiv pentru root. După ce se face detectarea, procesul de root va fi gata să înceapă.
Faceți clic pe opțiunea Root Now și root-ul va începe.
Veți primi un mesaj pentru a confirma procesul de root. Apăsați pe opțiunea Confirmation and rooting si operatia va fi terminată cu succes.
Despre Root.
Root-ul in cuvinte simple este jailbreaking pe dispozitivele Ios.
Prin root, un utilizator se poate muta în sub sistemul dispozitivului și poate accesa întregul sistem de operare și care poate efectua orice personalizare pe orice caracteristică a dispozitivului.
Un alt avantaj al root-ului este că puteți trece de restricțiile operatorului sau ale producătorului, puteți executa cât mai multe aplicații pe care le doriți, under clock / overclock al procesorului și chiar înlocuiți firmware-ul.
Root-ul are si cateva dezavantaje, cum ar fi:
- Pierderea garantiei - In caz ca aveti nevoie sa mergeti cu telefonul la garantie cei de acolo vor da vina cu ușurință pe root ca o scuză pentru a face ca garanția să nu mai fie valabilă. Dar acest lucru poate fi evitat dacă eliminați root-ul când trimiteți dispozitivul pentru reparații.
- Blocarea telefonului - Prea multă manipulare are întotdeauna riscul de a transforma telefonul într-o cărămidă. Folosind metoda de root corectă, puteți evita acest lucru.
- Risc de securitate - Root-ul poate face device-ul vulnerabil, mai ales când descarcati tot felul de aplicații sau servicii din alte surse decat cele din Google Play.
Descarca Dr. Fone pentru Android sau Ios de aici:
Aici aveti un video demo cu procesul de root in sine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu