Romica Prihor

Instaleaza driver-ul de internet ofline cu 3DP Net.

Pentru ca am auzit de multe ori in jurul meu "am instalat windows-ul dar nu am internat !" azi vreau sa va prezint un mic utilitar ce va poate rezolva problema foarte repede.

3DP Net se numeste programul, si stiu ca foarte multi au auzit de el dar eu vreau sa ma adresez celor care totusi inca nu-l stiu.
 3DP Net este un program gratuit si portabil cu ajutorul caruia puteti instala driver-ul placii de retea fara sa aveti conexiune la internet.



Acesta este foarte util in cazul in care dupa ce ati instalat sistemul de operare constatati ca nu aveti o conexiune la internet.
In acest caz 3DP Net va vine in ajutor, voi doar trebuie sa deschideti aplicatia si acesta detecteaza automat placa de retea LAN si dupa caz si cea wireless daca exista. voi urmand sa dati click pe driverul gasit de aplicatie si in fereastra din stanga care se va deschide, next si finish.


 Acesta aplicatie are integrat foarte multe drivere pentru placi de retea, cum ar fi: Broadcom,  Intel, Realtek, D-Link, NVIDIA, Asus, Cisco si  Compaq, Marvell, Conexant,  ICPlus, Samsung, SIS, AMD, Agere,  Texas Instruments si lista continua. Programul este compatibil cu toate versiunele de Windows.

Observatie.
Acest utilitar este bine sa l aveti pe un stick usb pentru ca atunci cand o sa aveti nevoie de el neavand o conexiune la internet, acest stick cu utilitarul sa va vina in ajutor.

Ca sa fiti siguri sa instalat, inchideti si redeschideti aplicatia 3DP Net iar in fereastra nu va mai fi acel driver cu semnul exclamarii ci ca cel din imaginea de mai jos.



Intr-un alt articol o sa va vorbesc si despre 3DP Chip, un alt utilitar extrem de util.


                   Descarca de aici:
http://www.3dpchip.com/3dpchip/3dp/net_down_ro.php





Niciun comentariu: