Romica Prihor

Doza de IT si Tehnologie.Astazi m-am decis sa deschid acest blog acumuland destule cunostinte zic eu in lumea IT-ilui si in principiu a tehnologiei moderne.

cam ce a-ti vrea voi sa stiti, sa aflati si sa va ajut sau macar sa va indrum ?
Astept opiniile si intrebarile voastre in rubrica de comentarii.
  • Stiati ca Xperia Z5 Premium desi a fost anuntat primul telefon din lume cu imensa rezolutie de 4k acesta afişează în majoritatea timpului Full HD. Meniurile, aplicaţiile şi jocurile video sunt în continuare prezentate într-o rezoluţie de patru ori mai mică, doar materialele video şi fotografiile în rezoluţie 4K sau mai mare fiind afişate la adevărata lor calitate. Astfel, utilitatea unui display 4K este aproape inutila, fiind foarte puţin conţinut 4K disponibil în acest moment.


  • Stiati ca primul telefon cu NFC a fost scos prin anii 2006 de Nokia modelul 6131, în timp ce Google Nexus S a fost primul smartphone care a încorporat această tehnologie. În prezent, cele mai multe smartphone-uri de nivel  mediu şi de top au integrat NFC, acum tehnologia a evoluat si aceasta tehnologie se gaseste pe mai toate smartphon-urile de nivel mediu si de top.

        Niciun comentariu: