Romica Prihor

Curata si intretine PC-ul cu "Baidu Cleaner".
Baidu Cleaner este un program foarte util ce iti face curatenie in calculator si il face mai rapid.


Baidu Cleaner elimina fisierele inutile, dezinstaleaza programele ce s-au instalat fara stirea ta, creste viteza de pornire a sistemului si repara anumite probleme ale sistemului.

La prima scanare a sistemului acest program identifica si sterge peste 2 GB de fisiere junk care ocupa degeaba spatiul de stocare.Aplicatia detecteaza si sterge programele ce s-au instalat automat in calculator si care incetinesc computerul.


Cu o singura apasare pe butonul "Full Scan" Baidu Cleaner scaneaza computerul si identifica toate probleme in doar cateva secunde. 
Baidu Cleaner functioneaza in permanenta si poate detecta din timp real anumite probleme ale sistemului si ofera solutiile pentru a le rezolva.

Identifica toate programele ce pornesc odata cu sistemul si permite dezactivarea celor mai putin importante pentru a mari viteza de pornire a sistemului.

Functia "System Repair" iti afiseaza statusul conexiunii la internet, programele din startup, modul de functionare a sistemului si te ajuta sa repari anumite programe si maresti viteza de functionare a computerului.                                                       Descarca aplicatia de aici.

Niciun comentariu: