Romica Prihor

Navigheaza pe site-uri chiar daca esti blocat cu Freegate Professional.




Freegate Professional este un instrument anti-cenzură conceput pentru a ajuta utilizatorii în ocolirea restricțiilor de navigare pe anumite site-uri.
Freegate iti permite sa te conectezi la orice site de internet chiar daca accesul tau pe acel site este blocat din diferite motive.


Mai permite accesul la site-uri blocate de compania unde lucrezi sau site-uri care nu accepta vizitatori din Romania.





Atunci când aveți nevoie, Freegate Professional. această mică unealtă vă ajută să depășiți restricțiile de cenzură într-o manieră rapidă și ușoară. Acesta oferă un acces rapid și, mai important, un acces securizat la Internet. Dezvoltat de Dynamic Internet Technology,
o companie din China, ea răspunde nevoilor celor care caută soluții de eludare a cenzurii gratuit. Freegate intervine în DynaWeb, o coloană anti-cenzură. Este în principiu un sistem P2P de rețea proxy. Un algoritm unic de criptare și comprimare a datelor.
Instrumentul funcționează în mod prestabilit cu Internet Explorer, deci dacă îl dezactivați, va trebui să selectați browserul implicit pentru Freegate, pe care îl veți utiliza când vă conectați online.
Aplicația isi face treaba fără a necesita prea multă atenție din partea voastra.. Acesta scanează pentru serverele proxy disponibile si se conectează la cel care este cel mai rapid. Puteți totuși să schimbați proxy-ul dacă vreti să faceți acest lucru.


  Cateva Caracteristici.


  • Acces rapid la site-urile locale și internaționale.
  • Nu este necesară nicio instalare.
  • Programul nu interferează cu setările de sistem.
  • Este un singur fișier executabil compatibil cu toate sistemele de operare Windows.


                            
                             DESCARCA APLICATIA DE AICI. Fregate Profesional.




Niciun comentariu: