Romica Prihor

Facebook nu se incarca, sau se incarca prea greu?



Daca atunci cand esti deja logat si intri pe facebook pagina tot arata ca se incarca si se incarca si nu mai intra odata in contul tau atunci se prea poate sa ai multe sesiuni de Facebook active. Bineinteles, ca sa excluzi alte posibilitati, incerci sa incarci un alt site sa te asiguri ca n-ai probleme cu internetul si ca sa te oftici, poti deschide Facebook intr-o fereastra noua fara urme ca sa constati ca de fapt site-ul Facebook nu are nimic, ci are ceva doar cu tine.



Daca Facebook nu se incarca deloc, atunci poate ai vrea sa dai o scanare cu malwarebytes  fiindca se poate sa te fi pricopsit cu un mic virus.


Cum faci sa scapi de toate sesiunile active care iti blocheaza contul:

  1. varianta mai rapida: intri pe o pagina care are butoane Facebook (ca de ex. pagina asta, chiar daca la tine nu apar ele sunt, de-asta iti apare ca se tot incarca pagina) si apesi CTRL+F5 pentru a da un refresh de hard. Daca dupa refresh iti apar butoanele inseamna ca e gata, poti accesa contul. Sari la pasul 4.
  2. varianta mai greoaie – te deconectezi: cum nu poti incarca profilul trebuie fie sa deschizi o fereastra noua fara urme (in Firefox dai un click in bara de adrese si apesi CTRL+SHIFT+P, in Opera este scurtatura CTRL+SHIFT+N, etc. sau cauti optiunea prin meniu) fie sa stergi datele private.
  3. te conectezi la loc: de obicei cand te loghezi se gandeste putin si iti face loc lasandu-te sa iti accesezi profilul
  4. dai click in bara de sus, in dreapta, pe sageata care arata in jos pentru afisarea meniului – Settings
  5. in partea stanga a paginii de setari alegeti Security
  6. la Security Settings, dati un click pe ultima optiune din lista numita „Where You’re Logged In”
  7. aici fie dati click pe „End all activity” fie luati fiecare sesiune la rand si inchideti pe cele pe care nu le folositi.
In principiu se creaza cate-o sesiune pentru fiecare IP de pe care te conectezi, iar daca ai IP dinamic setat de retea si mai ai si vreo 3 PC-uri, laptop-uri de pe care intri se aduna vreo 50 de sesiuni active intr-o luna.



Niciun comentariu: