Romica Prihor

Descarci rapid de pe youtube orice format audio sau video PC/TEL


Acum mai nou pe internet au aparut pagini de pe care poti descarca si in acelasi timp converti fisiere postate pe pagini de genul youtube. Daca o sa cauti pe google fraza "youtube converter" sigur vei gasi cateva metode de a descarca prin site-uri. Azi voi prezenta pe scurt una intrucat cu aceasta se pot descarca de asemenea clipuri intregi peste 20 de minute. Si aceasta metoda se bazeaza pe copierea adresei clipului si introducerea in program fara instalarea lui in PC.




Pagina in cauza este localizata la adresa www.clipconverter.cc/ , se gaseste si pe google daca o sa cauti un "youtube converter".
Cum folosesti acest "program" in pagina.
1) Dupa ce ai dat paste la adresa clipului dorit in caseta URL Media vei apasa pe  butonul Continua.
2) La pasul acesta vei selecta formatul in care clipconverter  iti va oferi fisierul deci audio sau chiar video.
3) Acum trebuie doar sa selectati butonul Descarca si ulterior e posibil sa apara si un buton Start care trebuie apasat.

Pe final aceste animatii vor aparea ocazional, de exemplu  1 va aparea numai daca fisierul in cauza nu este, deja convertit pe server (lucru foarte probabil).
Initial o singura data sub acest buton Descarca notat cu 2 poate sa mai apara un buton care sa va ofere descarcarea unui program care desi poate fi interesant nu are nici o legatura cu conversia si acesta il debifezi dupa care nu o sa mai apara.

Niciun comentariu: