Romica Prihor

Instalare manuala, Android Marshmallow pe Lg G3. pentru cei care nu au primit update inca.

Android Marshmallow pe Lg G3 manual prin recovery.





 Pentru ca mai sunt useri care nu au primit inca android marshmallow pe lg g3, azi m-am hotarat sa va dau cateva detalii si un link de descarcare cu androidul marshmallow Atentie

este oficial nu trebuie sa mai flash-uiti si gapps-ul sau mai stiu eu ce alte minuni.



 Chiar si pentru cei mai putin experimentati dar cunoscatori cat de cat, totul este relativ simplu si nu aveti nevoie de un PC pentru aceasta operatiune.



 Mai intai pentru inceput evident trebuie sa aveti flash-uit custom recovery TWRP pe telefon, daca nu aveti recovery TWRP si nu stiti sal flash-uiti, spuneti-mi in rubrica de comentarii, si voi face un articol si pe aceasta tema.



  Pentru siguranta faceti mai intai un bakup mergand pe meniul aferent ca in imaginele de mai jos.



 Dupa care sa incepem procesul de flash al sistemului de operare.



 1.Descarcati arhiva zip din linkul de mai jos si o copiatia asa cum este ea, in radacina telefonului.



 2.Intrati in modul recovery tinand apasat ambeletaste taste volum jos si power in acelasi timp pana va apare logoul LG apoi eliberatile si imediat apasati-le din nou pana apare interfata de la custom recovery, in acel moment le puteti elibera.



 3.Odata ajunsi aici mai intai apasati butonul wipe si in interiorul meniului confirmati cu acel slider, tragandul spre dreapta, ca in imaginele de mai jos.



 4.Dupa care ne intoarcem in Home si alegem meniul instal si aici derulam in jos pana la arhiva zip pe care ati copiato mai devreme in radacina telefonului, dam tap pe ea si confirmam cu slider-ul.
Dupa ce a terminat de flash-uit ne intoarcem in home si alegem meniul reboot apoi system ca in imaginile de mai jos si gata asteptam ca sistemul sa booteze.



      Arhiva cu android marshmallow oficial pentru lg g3

                                                                                      Descarcare



Niciun comentariu: