Romica Prihor

Asculta muzica de pe youtube chiar si cu ecranul telefonului inchis.

PVSTAR+ 

Pentru ca mai multe persoane m-au intrebat, cum pot sa asculte muzica de pe youtube in timp ce fac si altceva pe telefon sau pur si simplu chiar si cu ecranul telefonului stins, fapt ce economiseste foarte mult bateria stingand ecranul in timp ce asculti muzica ta preferata.

Ca sa beneficiati de aplicatia despre care vreau sa va vorbesc trebuie mai intai sa va instalati Amazon Store, care o puteti descarca de aici.
Acest magazin (amazon store) puteti sa-l folositi ca un inlocuitor de Magazin Play pentru ca pe Amazon gasiti mult mai multe alternative la aplicatiile din clasicul magazin play.
Nu trebuie decat sa va face-ti un cont ca si in magazin play de altfel si sa-l utilizati la maxim. Aplicatia PVSTAR+(caci despre ea este vorba), sunt mai multe de acest gen pe amazon store dar asta mi s-a parut cea mai ok, plus ca inca o functie care mi-a placut foarte mult, este ca in aceasta aplicatie poti urmari in reluare orice eminsiune TV care ai pierduto, fie de pe canale romanesti sau straine. Aplicatia ramane in bara pe timpul rularii si o poti opri tot din bara de notificari, aceasta aplicatie beneficiaza si de un egalizator incorporat pentru al seta dupa gustul vostru.
Daca totusi nu vreti sa instalati Amazon-ul store descarcati atunci PVSTAR+ 
de aici.

            Vizionare placuta.




Niciun comentariu: