Romica Prihor

Browser android foarte personalizabil si rapid cu AdBlock incorporat.


In Google Play se gasesc foarte multe browsere pentru Android, dar multe dintre acestea utilizează multe resurse și ocupă mult spațiu pe dispozitivele noastre. Slimperience browser, caci pe el vreau sa vi-l prezint, este un browser lite si free pentru Android care are o dimensiune a fișierului APK de doar 300 kb, iar fișerul instalat este de doar 3 MB.Acest browser oferă o navigare lină între pagini și oferă datorită butoanelor plutitoare și celor două bare laterale multe opțiuni de personalizare.

De asemenea, Slimperience are incorporat un AdBlocker, un mod de navigare incognito.Meniul de setări al browser-ului dispune de multe modificări care includ schimbarea temei, personalizarea individuală a culorilor sau modul în care paginilie sunt afișate, permite inclusiv modul în care memoria este gestionată si are o viteza de incarcare a paginilor foarte buna.

Slimperience este un browser care include multe caracteristici în ceea ce privește personalizarea sau navigarea pe web, inclusiv schimbarea paginii de star sau a motorului de căutare, totul într-un pachet de
instalare foarte mic. Eu zic sa-l incercati, si daca nu va place dezinstalati-l ca nu va costa nimic, mai ales ca are si acel mod de blocare al reclamelor integrat. Deci practic e foarte mic dar dotat cu ce este mai important, nu ca multe browsere care au 1000 de functii inutile care ingreuneaza browser-ul si ocupa si mult spatiu pe telefon.

Aplicatia o gasiti free in Magazin Play sau o puteti descarca si de aici.


Mai jos aveti un demo cu browser-ul in cauza ca sa vedeti cam cum arata.



Niciun comentariu: