Romica Prihor

Ai un Nexus ? atunci sigur te intereseaza *Nexus Root Toolkit* poti debloca bootloader, roota, flash de custom recovery si multe altele.

Nexus Root Toolkit.


Nexus Root Toolkit este un utilitar complet pentru dispozitivele Nexus, iar ultima versiune de Nexus Root Toolkit are inclus chiar si dispozitivele Google Pixel. Cu aceasta aplicatie puteti debloca sau bloca bootloaderul, roota/unroot + custom recovery, flsah android stock, cu el se mai poate face backup si restaurarea lui mai apoi, poate chiar aduce nexus-ul la viata si dupa un boot-loop softwere.


Acest utilitar este si pentru utilizatorii mai incepatori care nu stiu acele metode clasice in care trebuie sa lucreze cu comenzi in CMD.



Ca sa fie recunoscut de aceasta aplicatie mai intai trebuie sa intrati in telefon la obtiuni dezvoltator si aici sa bifati depanare usb (usb debugging).




Orice operatie ati vrea sa faceti pe telefon din cele enumerate mai sus, trebuie mai intai sa deblocati bootloaderul, iar toate datele se vor sterge de pe dispozitiv, ca mai apoi sa faceti root sau sa flashuiti de exemplu un custom recovery. Pentru asta pe langa obtiunea depanare usb mai trebuie bifata tot din obtiuni dezvoltator si deblocare OEM. 

Descarcati Nexus Root Toolkit de aici, iar mai apoi instalati-l. In timpul instalarii vi se va cere modelul dispozitiv-ului, versiunea de android si numarul acesteia (build number) care le gasiti in setarile telefonului la despre telefon (about phones). 





Dupa care urmatorul pas este sa dati click pe (full driver installation guide automatic + manual) si sa urmati instructiunele care va apar acolo pentru ca programul sa instaleze toate driverele necesare dispozitivului vostru.


Va recomand ca inainte de a va apuca de orice fel de operatiune, sa faceti mai intai un backup tot cu aceasta aplicatie, ca in caz ca ati stricat ceva sa aveti de unde sa restaurati.

Dupa ce ati facut operatiile de mai sus cu alegerea dispozitivului, versiunii de android si instalarea driver-ilor aferenti, puteti sa faceti ce va doriti voi dar cu mare atentie sa nu va transformati telefonul intr-un obiect doar de decor. Eu nu raspund de eventualele pagube, eu doar v-am prezentat acest program si utilitatile lui, ce faceti voi si cum utilizati acest program o faceti pe propria voastra raspundere.





Niciun comentariu: