Romica Prihor

Descarca imaginea iso sau upgradeaza la Windows 10 Creators Update.

Windows 10 Creators Update.


Pe 11 aprilie dupa cum se stie Microsoft au lansat cel de-al treilea update major al ultimului sistem de operare Windows 10 lansat pe 29 iulie 2015, si de data asta vine cu adevarat cu inbunatatiri semnificative. In primul rand cel mai schimbat este acum Paint-ul 3D, o aplicatie complet noua si schimbata care merita incercata de cei care sunt interesati de continut 3D.







Alte cateva schimbari ar mai fi:

-O prima schimbare este controlul luminii albastre (Night Light) care se gaseste in setari si poate fi activat manual sau setat pe anumite intervale orare.
Opțiunea Night Shift reglează culorile afișajului setat de voi. Numeroase studii demonstrează că expunerea pe parcursul serii la lumina albastră strălucitoare a ecranului poate duce la dereglări ale somnului, creerul nemai secretand suficienta melatonina și poate afecta ușurința cu care adormim.





-Windows 10 Creators Update este mult mai colorat, deci nu mai sunteti limitati la doar doua teme (una inchisa si alta deschisa) acum posibilitatile sunt nelimitate, chiar si negrul acum este negru nu acea noanta de gri inchis.

-Storage sense este o alta noutate ce faciliteaza stergerea fisierelor temporare acum este automata. Din momentul în care ați activat funcția din imaginea  de mai jos, la intervale regulate de timp, sunt șterse fișierele temporare din Windows este golit Recycle Bin,  și orice alte elemente inutile de pe hard disk.




-O alta functie care o sa fie adorata de gameri este Game Mode care se activeaza din setari care are menirea sa optimizeze toate resursele calculatorului pe un joc.






-O functie utila este si Dynamic Lock Care blocheaza pc-ul automat. Pentru a beneficia de aceasta functie este suficient sa va conectati la pc cu smartphone-ul sau ceasul inteligent prin bluetooth securizat cu o parola, si odata ce ati iesit din raza acoperire a bluetooth-ului care este de aproximativ 10 metri pc-ul se va bloca automat, iar la revenire voastra in fata pc-ului trebuie sa introduceti parola de autentificare.






-Microsoft Edge a devenit si el acum cu adevarat foarte rapid si poate fi folosit si pentru a lectura, avand incorporat Adobe Digital Editions. 

Si astea sunt o parte din noutatile cu care vine Windows 10 Creators Update urmand sa va bucurati de restul descoperindu-le singuri.


Mai jos va las instrumentul de descarcare a imaginii ISO sau chiar puteti sa faceti direct upgrade din acel instrument la Windows 10 Creators Update.



Mai jos va las cateva imagini cu instrumentul si pasi de parcurs pentru descarcare sau upgrade.










        Instrument descarcare: Windows 10 Creators Update.







Niciun comentariu: