Romica Prihor

Redirectioneaza apelurile catre un alt numar fara sa apelezi la operatorul de telefonie mobila. (Android si Ios).

Redrirectonare apeluri android.


Astazi vreau sa va prezint un micut tutorial (valabil pe android si ios) pentru cei care vor sa-si redirectioneze un numar de telefon pe un altul fara a se mai complica si a pierde timp sunand operatorul de telefonie mobila.

Pasii de urmat sunt extrem de simpli dupa cum urmeaza:Intrati in setari la apeluri, sau mai simplu cand sunteti in dailer-ul telefonului apasati cele trei punctulete de sus si alegeti setari. (vezi imaginea).


dupa care alegeti tab-ul apeluri.


in urmatoarea imagine alegeti redirectionarea apelurilor.


apoi mergeti pe voce.


iar in ultima fereastra aveti patru optiuni de redirectionare. Alegeti-o pe cea care vreti sa o utilizati si introduceti numarul de telefon pe care vreti sa se directioneze apelurile (sa primeasca apelurile).


Dupa introducerea numar-ului nu ramane decat sa apasati butonul actualizati si totul este configurat.


Redrirectonare apeluri IOS.

Pentru ios pasii sunt urmatorii:

Deschideti meniul configurari dupa care selectati sectiunea Telefon.aici selectati Redirectionare apel   Apasati/glisati butonul redirectionare apel pe on. (sa fie pe verde)


Dupa care vi se va solocita sa introduceti numarul de telefon catre care sa se directioneze apelurile.
La introducerea numarului de telefon e posibil sa fie nevoie si de prefix in unele cazuri.Observatie.

Exista si cazuri in care anumiti operatori nu permit redirectionarea apelurilor fara sa ii contactati. In cazul in care dupa ce ati urmat pasii de mai sus si totusi nu va functioneaza redirectionarea apelului, va trebui sa contactati operatorul vostru de telefonie mobila.Niciun comentariu: