Romica Prihor

Ruleaza aproape orice aplicatie Android pe un device BlackBerry.

Ruleaza aplicatii Android pe Blackberry.


Pentru ca stim cu totii ca Blackberry OS nu mai este un sistem de operare de actualitate, in top dominand Ios si Android, astazi m-am gandit sa vin in ajutorul celor care mai au un device cu Blackberry OS si vor sa-l foloseasca ca si cum ar avea un Android, si aici ma refer sa aiba pe acel device Blackberry, aplicatiile preferate din android de care nu se pot desparti si pe Blackberry OS.

Mai intai de toate tot ce conteaza cel mai mult, este ca device-ul vostru sa ruleze pe un Blackberry OS 10.3 sau mai mare. Am mai auzit ca ar functiona se pe versiuni cu 10.2 dar cu ceva bug-uri.

Eu am facut aceasta operatiune pe un Blackberry Passport cu versiunea 10.3.1 si functioneaza ok, cei drept cam 10% din multitudinea de aplicatii instalate de mine pentru testare, nu au functionat cum ar fi trebuit (ori nu se deschideau, orise deschideau si se inchideau imediat etc) dar dupa cum am spus doar 10% restul au functionat foarte bine.
Si ca sa nu mai lungesc mult vorba zic sa trecem la operatiunea in sine de a instala serviciile Google si Magazin Play-ul din Android.


În primul rând, descărcați următoarele fișiere APK pe Blackberry-ul dvs., prin link-urile de mai jos;






După descărcarea fișierelor APK de mai sus, nu le rulați imediat, ci doar le instalați.

Ca sa puteti instala aceste APK-uri mai intai trebuie sa activati din setari Permiteți instalarea aplicațiilor din alte surse - Accesați Setări -> Manager aplicații -> Instalarea aplicațiilor -> Permiteți aplicațiilor din alte surse de instalat.



După aceea, rulați mai întâi magazinul Google Play și vi se va solicita să vă conectați cu un cont nou sau unul deja existent, să nu efectuați nicio acțiune și să închideți pur și simplu aplicația.

Urmatorul pas, executați ID-ul Google Blackberry și înregistrați-vă dispozitivul cu ID-ul magazinului dvs. Google Play. Aici introduceți din nou datele contului gmail (mail si parola).

Acum reveniți la magazinul Google Play și conectați-vă cu ID-ul Google pe care l-ați utilizat în pasul anterior și asta este.

Ați instalat cu succes magazinul Google Play pe dispozitivele Blackberry cum ar fi Blackberry Passport.

Acum puteti sa deschideți Google Play Store unde puteți cauta, descarca (cumpăra) aplicații direct din Play Store, în plus aveți și posibilitatea de a va recupera banii în cazul ca ați cumpărat o aplicație și nu va place!


Aici va las si un mic video demo cu acesti pasi care am vorbit in acest articol.  

in care puteti sa faceti toti acesti pasi si direct de pe device-ul vostru Blackberry.

                 





Niciun comentariu: