Romica Prihor

Doua alternative la Youtube pe android "asculta muzica in background, descarca video sau audio".


Legat de acest subiect, eu am mai facut articole pe acest blog pe aceasta tema. Dar astazi vin sa va prezint alte doua alternative mai bune la aplicatia clasica Youtube si anume, FvdTube iar cea de a doua NewPipe, voua va ramane sa le incercati pe ambele si sa o pastrati pe cea care va place mai mult. Vreau sa subliniez ca la nici una nu necesita telefon cu roor si in al doilea rand ambele aplicatii nu au reclame enervante.

FvdTube este o aplicație ușoară cu interfață simplă, dar cu o funcționalitate remarcabilă si care va ajuta să descărcați sau doar sa vizionat videoclipuri din mai multe surse, cum ar fi: youtube, facebook, Instagram, Vimeo, Dailymotion etc. Fvdtube poate descărca în formatele MP4 de la 360p pana la 2160p (4k) iar audio in format M4A si MP3, iar functa cea mai cautata de foarte multi, este ascultarea melodiilor preferate in background sau chiar si cu ecranul telefonului inchis, astfel salvand foarte mult bateria telefonului.
Aplicatia se gaseste si in Play Store-ul android dar e cu totul altceva si nu are nici o legatura cu cea prezentata de mine ma sus.
Asa ca va las eu un link de descarcare cu aplicatia mai jos.


Notă:
La instalare in cazul în care pe ecran apare mesajul "instalare blocata", accesați Setări> Securitate și de acolo atingeți caseta de selectare "Surse necunoscute". după care continuati sa o instalati.




        Link descarcare:    




NewPipe este cea de-a doua aplicatie foarte permisiva are si ea cele doua caracteristici cautate de multi utilizatori si anume: Putem descarca clipuri la orice rezolutie vrem noi, putem descarca muzica la o calitate foarte buna, putem asculta muzica preferata in background permitandu-ne astfel sa facem si alte sarcini pe telefon sau chiar putem asculta muzica cu ecranul telefonului stins, astfel salvand totodata si bateria telefonului. Mai are si obtiunea de a minimiza clipul intr-o fereastra pop up pentru cine cauta si aceasta functie.
Aplicatia este usor de utilizat avand si cateva setari foarte utile printre care, reglarea rezolutiei native (adica in ce rezolutie sa porneasca implicit), reglare rezolutie a ferestrei pop up, posibilitatea de a activa/dezactiva clipuri de inalta rezolutie (4K)


posibilitatea de a schimba folder-ul de descarcare, aspectul aplicatiei daca vreti sa fie pe fundal negru ca la mine sau clasic pe fundal alb, si multe alte setari pe care le puteti parcurge si voi, eu doar am prezentat o parte din ele.
Unul din lucrurile care mi-a placut mult la aceasta aplicatie este ca are o calitate a sunetului inclusiv si pe descarcare foarte buna fata de multe alte aplicatii care ne erau asa wow.
Aceasta aplicatie se gaseste in F-Droid si nu are reclame in interiorul aplicatii deloc, pentru ca mai nou am vazut ca se gaseste si in Play Store dar am vazut ca este plina de reclame. Deci va las mai jos link-ul cu aplicatia de pe F-Droid sa va bucurati de ea.


    Link Descarcare:  


Un mic video demo cu interfata aplicatiei NewPipe. 
             






Niciun comentariu: