Romica Prihor

Descărcați rapid firmware-ul stock pentru telefon/tableta Samsung cu Frija Tool.

Frija Tool download firmware stock Samsung.


Doriți să descărcați cel mai recent firmware stock oficial pentru dispozitivile Samsung? Acum este foarte ușor sa-l descarcati pentru dispozitivele Samsung, fie tablete sau telefoane cu Frija Tool.

A fost o perioadă în care a trebuit să ne bazăm pe câteva site-uri web pentru a descărca cel mai recent firmware Samsung. Nu este nimic rău în asta până când aceste site-uri web au început să solicite utilizatorilor să cumpere un plan de membru pentru a obține o viteză de descărcare mai rapidă. Întrucât firmware-ul Samsung are dimensiuni foarte mari (de la 4-5, GB) în funcție de modelul dispozitivului, uneori a fost nevoie de zeci de încercări eșuate si ore bune pierdute înainte de a putea descărca firmware-ul pentru dispozitivele Samsung Galaxy.


Este timpul să ne luăm la revedere de la site-urile web pentru descărcarea firmware-ului. Nu trebuie să cumpărați un cont de membru sau să plătiți o taxă unică pentru a descărca firmware-ul pentru dispozitivul Samsung. Nu trebuie să răsfoiți niciun index al firmware-ului Samsung sau să căutați fișierul de firmware prin toate colturile internetului. Frija tool, este un instrument complet gratuit pe care îl vei îndrăgi cu siguranță cand ai sa vezi cat de usor este sa-l utilizezi si cu ce viteza mare descarca, (acum depinde si de viteza voastra de internet oferita de provider).

Frija Tool este un nou instrument de descărcare portabil de firmware Samsung pentru Windows PC pe 32 biți, cât și pe 64 biți ce poate descărca firmware-ul oficial direct de pe serverele Samsung FUS (Firmware Update Server) la o viteză mare. De asemenea, este considerat a fi adevăratul succesor al instrumentului SamFirm. Mai mult, Frija Tool nu necesită Microsoft .NET Framework pentru a rula, așa cum face SamFirm. Are o interfață de utilizator mai bună decât SamFirm. În SamFirm, a trebuit să facem o altă încercare dacă descărcarea firmware-ului a fost întreruptă din cauza problemelor de rețea. Frija Tool vă permite să reluați procesul de descărcare întrerupt și chiar să îl întrerupeți pentru al relua mai tarziu. Instrumentul nu are procese de fundal neplăcute care sa vă fure datele personale.
Deoarece Frija Tool este un instrument portabil, nu trebuie să îl instalați pe computer. Descărcați cea mai recentă versiune a acestui instrument, apoi extrageți fișierul zip descărcat, si urmati pașii din ghidul de mai jos.
 Tot ce trebuie să știți este numărul de model al telefonului sau tabletei dvs. Samsung Galaxy și CSC pentru a descărca firmware-ul corect. Instrumentul poate descărca fișiere BL, AP, CP, CSC și Home_CSC pentru al flashui mai apoi cu Odin.
CSC-ul telefonului il puteti afla tastand in dialer-ul telefonului * # 1234 #
si urmatoarele 3 litere dupa modelul vostru de telefon sunt/indica CSC-ul. (vezi foto)

Link-ul de descarcare Frija Tool il gasiti in subsolul articolului.



Există încă o modalitate de a afla CSC. Accesați Setări> Despre telefon> Informații despre software și derulați în jos până la versiunea SW a furnizorului de servicii . O vei găsi acolo (vezi foto).


Dupa care mergem in folderul (Frija tool) extras anterior, si dam dublu click pe executabil (.exe) si introducem numarul de model al telefonului in casuta numerotata (1) si CSC-ul in casuta (2) si lasati bifat cum se deschide softul pe caseta auto (3). Dupa ce am introdus toate datele in Frija Tool apasam butonul Check Update pentru a cauta dupa update-ul firmware-ului pentru dispozitivul dvs. și vă va arăta cea mai recentă versiune de firmware disponibilă pentru dvs.


Dupa ce softul a terminat cautarea va afisa versiunea de AP, BL, CP si CSC, de asemenea dimensiunea fisierului firmware si versiunea de android
Doar faceți clic pe butonul „ Download ” pentru a descărca fișierele oficiale ale firmware-ului Samsung pentru dispozitivul dvs. Când instrumentul vă solicită să selectați o locație de destinație pentru a salva fișierul zip de firmware, respectati-l si alegeti locatia unde vreti sa se descarce.


Rețineți că acest fișier Firmware de pe serverul Samsung este inițial criptat, dar va decripta automat și va fi salvat acolo unde îl alegeți. După ce ați descărcat fișierul de firmware Samsung Stock folosind Frija Tool pe computer, puteți apoi să porniți dispozitivul Samsung Galaxy în Download Mode / Odin și apoi să îl conectați la computer și să flashuiti acest firmware pe dispozitivul dvs. Galaxy utilizând instrumentul Odin. 
Nu am sa vorbesc aici si despre cum se flashuieste cu odin pentru ca ar fi un articol prea lung. Dar banuiesc ca mai toti stiti cum se lucreaza cu Odin. Daca totusi vreti sa fac un articol/tutorial si pe aceasta tema, va rog sa-mi spuneti in rubrica de comentarii.


Link descarcare -Frija v1.4.2.zip (ultima versiune)








Niciun comentariu: