Romica Prihor

Extinde sau duplica wireless desktopul tau windows cu o tableta android/ios.

Extinde/duplica desktop-ul cu o tableta. 



Poate aveti un laptop sau desktop cu un ecran de o calitate mai slaba si totusi va trebuie sa editati ceva foto/video (ori alte activitati) si aveti totusi o tableta de calitate cu un ecran amoled/oled fie ea cu android sau ios care cu ajutorul softului Spacedesk o puteti folosi ca un ecran secundar al desktop-ului vostru.


Spacedesk este aplicație excelenta dacă doriți să extindeți sau să duplicați desktop-ul computerului vostru pe un alt dispozitiv, cum ar fi o tableta sau chiar smartphone cu androis sau ios.

Există produse similare disponibile, așa că aceasta este doar o altă opțiune de luat în considerare. Dacă doriți să verificați celelalte opțiuni, „google” după nume precum Air Display (Avatron), Duet Display (Kairos), MaxiVista (Bartels Media) sau ZoneScreen (ZoneOS) pentru a menționa unele aplicații care sunt similare. Există și o serie de aplicații desktop la distanță disponibile, de la Chrome Remote Desktop sau Microsoft Remote Desktop sau TeamViewer, ca să menționăm câteva, care oferă doar oglindirea ecranului Windows, dar nu permit utilizarea unui ecran de afișare suplimentar. Dar versatilitatea Spacedesk s-ar putea să te convingă și nimic mai bun decât să îl încerci pentru a vedea dacă este adecvat util nevoilor tale.

Software-ul este disponibil pentru descărcare free. Retineti că aveți nevoie atât de Software-ul Driver Spacedesk pentru PC-ul Windows PRIMARY (server) cât și de Software-ul de vizualizare Spacedesk pentru device-ul secundar (client), care va fi cel compatibil cu dispozitivele pe care doriți să le utilizați.

Spacedesk funcționează si cu ecran tactil și KVM (tastatură și mouse la distanță) acceptate de Windows viewer. Pentru informații complete si ajutor cu privire la utilizarea software-ului, vizitați site-ul web oficial. https://www.spacedesk.net/user-manual/  

Nu ramane decat sa intrati pe link-ul din articol (la sfarsitul articolului) sa descarcati softul pentru windows sa-l instalati, iar la deschiderea lui sa bifati butonul de la status pe ON, ca in imagine.

          


Urmatorul pas e sa descarcati si pentru tableta sau/telefon cu android sau/ios. Dupa instalare deschideti aplicatia asteptati cateva secunde sa apara in lista pc/laptop-ul si tap pe pc-ul care a aparut in lista si acum aveti tableta conectata ca monitor secundar.

Aici gasiti softul pentru fiecare device in partehttps://www.spacedesk.net  

Aici aveti un mic clip demonstrativ. 







Niciun comentariu: