Romica Prihor

Reinstalare Windows 11 fara pierdere de programe instalate si date personale.

 Reinstalare windows 11 fara pierdere de date si programe instalate.


 Daca Windows 11 a început să încetinească și să se blocheze ocazional, performanța s-a degradat până la punctul în care trebuie să opresti fortat pc-ul, iar bootarea dureaza minute bune astfel încât să doriți să reinstalați sistemul de operare, este posibil să fiti deranjat de pierderea programelor și a altor date personale. in acest caz nu trebuie sa vă faceți griji. In acest articol vă voi oferi un mod extrem de simplu de a reîmprospăta Windows 11 fără a pierde programe și date personale. 



Cum să reinstalati/reîmprospătați Windows 11 fără a pierde programe sau fisiere personale



Pasul 1. Descărcați Instrumentul de creare Windows Media tool de pe site-ul oficial Microsoft și creați un fișier ISO de instalare cu acesta.




Pasul 2. Deschideți fișierul ISO si În directorul rădăcină, faceți dublu clic pentru a rula  fișierul Setup.exe






Pasul 3. Când apare fereastra de configurare Windows 11, faceți clic pe Următorul  pentru a continua. Apoi această aplicație de configurare va porni și va pregăti instalarea.




Pasul 4. Citiți notificările aplicabile și termenii de licență, apoi faceți clic pe Accept pentru a continua.


Pasul 5. Veți vedea aceasta fereastră pop-up unde selectați Păstrați fișierele și aplicațiile personale și apoi faceți clic pe Următorul.





Pasul 6. Când vedeți fereastra de mai jos, faceți clic pe butonul Instalare pentru a reinstala Windows 11. Dacă doriți să schimbați tipul de fișiere pe care doriți să le păstrați, puteți face clic pe Schimbați ce să păstrați.





Si cam asta a fost tot, PC-ul va reporni de mai multe ori pentru a reinstala Windows 11 fără a pierde programele și datele. Acasta metoda va  dura mai mult decât o resetare obișnuită.









Niciun comentariu: