Romica Prihor

Controleaza PC-ul de la distanta cu -Supremo portabil.

Controleaza PC-ul cu Supremo.


Supremo  este un program ce poate controla calculatoare de la distanţă prin internet pentru asistenţă, prezentări, chat sau transfer de fişiere.  
Supremo nu are nevoie de nici o configurare pentru router sau firewall si nu necesita instalare fiind un program portabil care e mult mai simplu si mai rapid si care nu consuma multe resurse in comparatie cu TeamViewer pe care-l folosesc foarte multi, ne-stiind sau ne-incercand acest program Supremo.

Supremo oferă multe caracteristici utile pentru asistenţă şi suport de la distanţă a clienţilor. Puteţi transfera fişiere şi foldere (upload si download) cu un FTP-client ca interfaţă, foarte usor de folosit. Puteţi trimite fişiere şi foldere pe PC-ul clientului, cu un simplu drag & drop peste fereastra de Remote Desktop, sau puteţi descărca un fişier, un folder de pe computerul la distanţă la computerul local si in acelasi timp se poate comunica cu clientul in timp real avand integrat si un chat.



Supremo permite crearea unei agende detaliate şi păstrează o istorie a conexiunilor utile pentru conectarea rapidă la un computer la distanţă. Supremo este conceput special pentru securitate, deoarece foloseste o criptare de date puternică, împreună cu HTTPS (SSL),  protocol securizat de transfer. Aplicatia odata inchisa si redeschisa se cer alte date de logare, deci nu trebuie sa va face-ti griji ca acea persoana va intra din nou in PC-ul vostru fara ca voi sa-i dati accept.
Aceasta aplicatie va permite sa va conectati si cu mai multi utilizatori in acelasi timp. Pentru conectare nu trebuie decat sa introduceti in casuta din dreapta ID-ul utilizatorului si parola care vor fi trimise fie prin chat-ul de la facebook, mesaj telefonic etc.

       Link Descarcare pentru desktop: Aici.


           Update articol.

Acum Supremo este disponibil si pe platformele Android si IOS avand posibilitatea de a va conecta intre un device Android/IOS si un PC.


                            Descarca Supremo pentru platforma care te intereseaza pe tine.




https://itunes.apple.com/us/app/supremo-remote-desktop/id1234533875?ls=1&mt=8



Niciun comentariu: