Romica Prihor

Browser web cu serviciu de muzică, accelerator de download și client Torrent integrat. -Torch browser.

  Torch browser este bazat pe platforma Chromium (mai rapid decât Chrome) este și un manager de download conținut media, plus un client torrente. Setările generale ale browser-ului, nu am să le prezint, ele fiind aceleași ca ale browser-elor Google Chrome și Chromium. Ceea ce face acest browser, mai special, sunt caracteristicile de manager-client de torrente și conținut media. Acest browser are un buton de partajare pe Facebook a site-ului afișat.

Clientul de torrente, este accesibil lângă bara de adrese, si este foarte asemănător cu cele cunoscute de orice utilizator, însă cu opțiuni mai limitate, dar suficiente pentru a descărca fișiere torrent în bune condiții, la viteze rezonabile. Chiar dacă veți închide tabul respectiv al clientului, acesta va funcționa în fundal (download, upload, seed).
Serviciul Torch Music oferă acces exclusiv utilizatorilor browserului la peste 5 milioane de melodii, majoritatea obținute de pe YouTube și Vimeo. Acest bowuser a reușit să înregistreze peste 10 milioane de utilizatori activi lunar.
În concluzie, Torch browser nu diferă prea mult de celelalte browsere, diferența făcând-o extra-caracteristicile mass-media și clientul torrent. Dacă nu sunteți un împătimit al torrentelor, sau nu vă interesează rația pe diverse trackere, atunci nu este nevoie să instalați un client torrente special, puteți beneficia de serviciile celui integrat în Torch.
Torch browser este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows, atât pe32-bit, cât și pe 64-bit. De asemenea, Torch browser dispune și de o versiune pentru sistemul de operare Mac.

                              LinK Descarcare: AICI.


Niciun comentariu: