Romica Prihor

Stergere fortata a unui fisier care in mod normal windows-ul refuza sa-l stearga.

Wise Force Deleter este un soft sigur și ușor de utilizat care vă va permite să ștergeți orice fișier care Windows nu poate sa le ștearga in mod normal.

Uneori in Windows, atunci când încercați să eliminati (stergeti) un fișier, este posibil să vedeți notificări sau erori de genul:

  • Nu se poate șterge fișierul: Access este refuzat.
  • A avut loc o violare de partajare.
  • Sursa sau destinația fișierului poate fi utilizata.
  • Fișierul este utilizat de către un alt program sau utilizator.
  • Asigurați-vă că discul nu este plin sau protejat la scriere și că fișierul nu este în prezent în uz. 




Wise Force Deleter este proiectat pentru a rezolva toate problemele de mai sus prin eliminarea si deblocarea restricțiilor de fișier de acces care vă împiedică ștergerea lui. Cu Wise Force Deleter, puteți debloca și șterge orice fișier , fără frustrare în Windows.

Wise Force Deleter vă permite să-l accesați si prin intermediul unui meniu contextual prin click dreapta pe fisierul care vrem sa-l stergem, Pentru ca imediat după instalarea acestuia, apare o nouă opțiune numită "stergere fortata"  în meniul contextual (click dreapta).
Pentru a debloca si șterge un fișier blocat, trebuie doar să faceți clic dreapta pe el, selectați 'stergere fortata', wise force deleter va fi lansat, apoi puteți debloca și șterge fișierul din windows.

  Linc de descarcare Wise Force Deleter AICI.


Un mic demo cum se utilizeaza aplicatia aici.



Niciun comentariu: