Romica Prihor

Deviruseaza calculatorul cu Zemana antimalware.

Zemana antimalware Portable.


Având în vedere că activitatea noastră on-line este mai mare cu fiecare zi care trece, devine destul de evident că avem nevoie de o soluție software robust pentru păstrarea virușilor, troieni, worms și alte tipuri de malware, la distanță și pc-ul nostru sa functoneze corect.

Zemana antimalware Portable este o soft ușor de utilizat care ne oferă o protecție locala care poate scana, localiza și elimina componentele amenințătoare de pe computer, dacă este nevoie. Exista si versiunea premium care ne ofera o protectie în timp real împotriva malware - ului.



Înainte de orice altceva, principalul avantaj al Zemana antimalware portabil, în afară de ce am spus mai sus cu privire la oferirea de protecție, este faptul că poti să-l ai cu tine pe un dispozitiv portabil și sa-l lansezi direct, pe un număr nelimitat de calculatoare și să faceti uz de el de fiecare dată când munca ta necesită să utilizați alte computere sau în medii cu riscuri de securitate și confidențialitate.




Caracteristici simple și eficiente pentru protecția computerului.

Aplicația oferă o colecție mare cu capabilități de protecție locala cat si una în timp real, o carantină inteligentă, protecția împotriva cookie-urilor de urmărire și suport pentru programarea scanări, pentru a crea puncte de restaurare.

În plus, aceasta permite de asemenea, să setați excluderi pentru fișiere sau foldere în funcție de locațiile lor. Mai mult, puteți scana rapid și fără efort fișiere prin glisarea și fixarea lor pe fereastra principală a aplicației cu drag and drop.

Zemana antimalware portabil este o soluție de încredere pentru a asigura securitatea computerului  protejându-l împotriva celor mai comune forme de malware și prin oferta de metode rapide de îndepărtare a acestora.
 Eu pot sa spun ca am devirusat cu Zemana calculatoare care aveau instalat chiar si solutii antivirus mult mai cunoscute si care nu au fost asa de eficiente cum a fost Zemana.

Daca totusi calculatorul vostru nu a scapat de virusi complet dupa scanarea cu Zemana antimalware
 atunci cea mai eficienta solutie este cea de aici. 


                  Link de descarcare: Zemana antimalware.   


Observatie.    


Dupa scanarea cu Zemana cel mai probabil, in functie de ce virusi a-ti luat, e posibil sa mai aveti diferite tolbar-uri, pligin-uri prin browser sau browsere-le cu care navigati si posibil si schimbari ale motoarelor de cautare pentru ca zemana nu elimina si ce a ce am zis mai sus, si atunci ca sa scapati se de acestea folositi si aceasta solutie de aici.  









Niciun comentariu: